Beukenlaan 72 - SPIJKENISSE


Verrassend ruime, gelijkvloerse 2/1 kap bungalow met 2 parkeerplaatsen en een garage. Gelegen op een perceel van 541 m² eigen grond, nabij winkels, voorzieningen en uitvalswegen.
Deze in ’91 gebouwde bungalow is geheel voorzien van onderhoudsvrije aluminium kozijnen en dubbel glas. De binnenzijde is gedateerd maar functioneel en dient gemoderniseerd te worden.

Indeling: Bij binnenkomst wordt u verrast door de lichtstraat in het dak welke voor veel daglichttoetreding in de hal en de woonkamer zorgt. Verder bevinden zich in de woonkamer raampartijen in elke buitenmuur waardoor deze bungalow nog ruimer aanvoelt. De open keuken zorgt voor een prettige verbinding met het woongedeelte en kan naar eigen smaak gemoderniseerd worden.
Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de 2 slaapkamers en de badkamer met ligbad, toilet, douche en wastafel.
Erg praktisch is de ruime garage met elektrische deur aan de voorzijde, deze garage van ± 7,5 meter diep biedt de mogelijkheid uw auto binnen te zetten.
Gebruik u de garage niet voor uw auto? Dan kunt u nog steeds parkeren op uw eigen grond aan de voorzijde.
Door dat alles gelijkvloers is kunt u levensloopbestendig in de woning leven terwijl u tegelijkertijd van het comfort van uw eigen tuin kunt genieten.
De zij- en achtertuin zijn deels beplant en voorzien van tegelwerk. De tuin is georiënteerd op het Westen waardoor u tot het einde van de dag van de zon kunt genieten.

Bijzonderheden:
- Gelijkvloers wonen
- Onderhoudsvrije kozijnen, dubbel glas
- Tuin op het Westen
- Meerdere parkeerplaatsen op eigen grond
- Garage met elektrische deur


Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 400.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 400.000,- k.k.

Adres

Beukenlaan 72
3203 AC
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: bungalow
Bouwjaar: 1991
Inhoud: 460m3
Woonoppervlakte: 136m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij