Betje Wolffstraat 1a - SPIJKENISSE


3-kamer hoekappartement in de directe nabijheid van winkelcentrum, bioscoop, zwembad, park en uitvalswegen. Geheel voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming door middel van moederhaard.

Begane grond: Intercom, brievenbussen en toegang tot de bergingen.

2e verdieping: Ruime hal met separaat toilet en toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van een eenvoudig keukenblok, wasmachine- aansluiting en geiser.
De badkamer is uitgevoerd met douche, radiator en wastafel. Vanwege de ligging op de hoek heeft de woonkamer een extra raam aan de zijkant waardoor er extra licht naar binnen valt.
De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en geeft toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
- Hoekappartement
- Geheel dubbele beglazing
- Centrale verwarming
- Bijdrage actieve vereniging van eigenaren € 110,00 per maand
- Voor deze woning geldt een zelfbewoningsplicht

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 150.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 150.000,- k.k.

Adres

Betje Wolffstraat 1a
3202 VD
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 1961
Inhoud: 170m3
Woonoppervlakte: 58m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij