Bachbaan 51 - SPIJKENISSE


In gewilde, rustige wijk Vogelenzang gelegen eengezinswoning met tuin op het Zuidwesten.
Gelegen in de directe omgeving van winkelcentrum, metrostation, basisscholen en de achtergelegen polders.

Begane grond: Bij binnenkomst treft u in de hal met toilet en meterkast.
De woonkamer heeft veel daglichtinval door de grote ramen aan de achterzijde. Aan de voorzijde is de half-open keuken voorzien van een hoekvormige opstelling met RVS fornuis v.v. oven en 5-pits gaskookplaat, verder uitgevoerd met koelkast en vaatwasser.

1e verdieping: Overloop; voorheen 3 slaapkamers, nu 1 doorgebroken slaapkamer aan de achterzijde en 2e slaapkamer aan de voorzijde. De fraaie badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafelmeubel en 2e toilet. De douche is v.v. stortdouche, handdouche en digitale weergave van douchetijd en temperatuur.

2e verdieping: Overloop met apparatuur als wasmachine-aansluiting, ventilatie unit en c.v..
Volwaardige slaapkamer met dakraam.

De op het Zuidwesten gelegen achtertuin is v.v. zonneterras en beplanting. Aan de voorzijde bevindt zich een rustige weg waar alleen de bus mag rijden.

Bijzonderheden:

- Zonnige achtertuin op Zuidwesten
- Nette badkamer
- Gewilde wijk nabij metro
- Winkels, polders en scholen op loopafstand

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 245.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 245.000,- k.k.

Adres

Bachbaan 51
3208 BA
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1984
Inhoud: 300m3
Woonoppervlakte: 102m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij