Bachbaan 40 - SPIJKENISSE


In een rustige buurt aan een rustige straat gelegen 6-kamer eengezinswoning, geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verder is de woning vergroot door middel van 2 dakkapellen en ligt de achterzijde vrij aan een plantsoen.

Begane grond: Hal, meterkast en toilet.
Woonkamer met plavuizenvloer en grote kunststof schuifpui aan de achterzijde.
De openkeuken aan de voorzijde heeft een U-vormige opstelling en inbouwapparatuur als oven, magnetron, gaskookplaat, vaatwasser en koelkast.

1e Verdieping: Overloop, slaapkamer van de voorzijde, 2e en 3e slaapkamer van de achterzijde beiden vergroot d.m.v. dakkapel. De badkamer is uitgevoerd met douche, toilet en 2 wastafels.

2e Verdieping: Overloop, opstelling wasmachine, droger en CV ketel (lease).
4e en 5e slaapkamer, waarvan de slaapkamer achter is vergroot d.m.v. een dakkapel.

Bijzonderheden:

- Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Vergroot door 2 dakkapellen;
- Rustige ligging voor en achter.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 225.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Adres

Bachbaan 40
3208 BB
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1984
Inhoud: 300m3
Woonoppervlakte: 106m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij