Amazonestraat 30 - SPIJKENISSE


Niet alledaagse, fantastische vrijstaande woning aan de rand van de gewilde wijk Schenkel.
Woning met veel mogelijkheden zoals een praktijkruimte of kangoeroewoning. Maar u kunt er ook gewoon 1 woonhuis van maken.
De woning ligt op het mooiste plekje in de wijk Schenkel, op een perceel van 610 m2. en heeft een achtertuin op het zuidwesten.
Met de garage van 39 m2. Bent u altijd verzekerd van een parkeerplek.

Begane grond: Entree/hal met toegang tot de huidige praktijkruimte, deze ruime kan naar eigen inzicht geheel opnieuw ingedeeld worden. Op de plattegrond krijgt u een goed beeld van de huidige indeling en afmetingen.

1e verdieping: Woonverdieping: Ruime woonkamer met veel lichtinval door de diverse raampartijen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het dakterras met aluminium serre waar u tot het einde van de dag van de ondergaande zon kunt genieten.
De luxe eetkeuken is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. De gehele verdieping is voorzien van een fraaie antraciet plavuizen vloer.

2e verdieping: Overloop met totaal 3 slaapkamers; separaat toilet en luxe badkamer. De lichtkoepel boven de trappartij zorgt voor een fraaie lichtinval.

Deze speels ingedeelde woning is niet te bevatten in tekst.
De plattegronden en foto’s doen enig recht. Graag nodigen wij u uit om de woning zelf te komen ervaren. Dit unieke object op een fraaie locatie kan uw woondroom waarmaken.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 850.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Beschikbaar
Vraagprijs: € 850.000,- k.k.

Adres

Amazonestraat 30
3207 NB
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: villa
Bouwjaar: 1994
Inhoud: 1075m3
Woonoppervlakte: 266m2
Kamers: 8
Slaapkamers: 7

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij