Ring 12 - SIMONSHAVEN


Karakteristieke woonboerderij opgetrokken uit IJsselsteentjes, met een aangebouwde ruime schuur op een perceel van 1570 m2 eigen grond.

In de dorpskern van het rustige Simonshaven treft u deze rond 1850 gebouwde woning voorzien van fraaie bouwelementen als een karakteristieke klokgevel, gele IJsselsteentjes en knipvoegen. De woning is gelegen op loopafstand van recreatiegebied de Bernisse en combineert de rust van een dorp met de voorzieningen van nabijgelegen grotere steden.

Globale indeling:

Begane grond:

Binnenkomst in hal met toegang tot de hobby/studeerkamer aan de voorzijde.
Aan het eind van de hal treft u de eetkamer met toegang tot de kelder, en de keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde van de boerderij. Vanuit de keuken heeft u zicht op het achtergelegen, op het Westen georiënteerde perceel.
De gemoderniseerde keuken is voorzien van granieten blad en uitgevoerd met oven, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. De fraaie woonkamer is voorzien van houten vloerdelen, kenmerkende raampartijen en hoge balkenplafonds met stucwerk wanden, bergkasten en sfeervolle houtkachel.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een vrijhangend toilet en heeft u toegang tot de enorme schuur van circa 200 m2. De schuur heeft aan de voorzijde een grote schuifdeur, is voorzien van elektra en water en is een ideale ruimte voor opslag, hobby’s of andere werkzaamheden.

1e Verdieping:

Ruime overloop met totaal 3 slaapkamers, waarvan 1 is voorzien van een inloopkast. De 1e etage is afgewerkt met wanden en plafond voorzien van strak stucwerk en houten vloerdelen. De ruim opgezette badkamer is voorzien van een douchecabine met stortdouche en handdouche, moderne wastafel, vrijhangend toilet en ligbad.

Bijzonderheden:
- Uniek object.
- 1570 m2 eigen grond, op het Westen.
- Grote schuur van circa 200 m2. voorzien van krachtstroom
- Parkeerplaatsen aan de achterzijde.
- Oprit met elektronische poort
Voor paardenliefhebbers:
- Gedraineerde (paarden) paddock van 10 x 12 m.
- 2 paardenstallen met elektra, water en schrikdraadinstallatie
- Weidegang op eigen grasperceel mogelijk
- Paarden kunnen ook in de schuur gestald worden

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 575.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Beschikbaar
Vraagprijs: € 575.000,- k.k.

Adres

Ring 12
3212 LS
SIMONSHAVEN


Woning

Woningsoort: woonboerderij
Bouwjaar: 1852
Inhoud: 1885m3
Woonoppervlakte: 173m2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij