Peperstraat 3 - SIMONSHAVEN


Charmante vrijstaande woning (voormalige 2/1kapper) met tuin op het westen en mogelijkheid om gelijkvloers te wonen. Gelegen op 340 m2. eigen grond op loopafstand van recreatiegebied Bernisse.

Begane grond: Binnenkomst in hal; toegang tot de 1e slaapkamer aan de voorzijde met doorgang naar de 2e slaapkamer gelegen aan de achterzijde. De 3e slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde.
De woonkamer is voorzien van raampartijen in de voor- en achtergevel. Vanuit de tussenhal is zowel de badkamer als keuken bereikbaar. De badkamer is uitgevoerd met douche, toilet en wastafelmeubel. De keukenruimte is voorzien van een L-vormig keukenblok met koelkast, oven, kookplaat en afzuigkap.
De onderhoudsarme achtertuin is gunstig gelegen op het westen, voorzien van ruim terras, beplantingen, grind, overkapping en ruime betonnen berging.

1e verdieping: Via steektrap bereikbare verdieping met ruime overloop en thans 2 slaapkamers. Mogelijkheid tot het realiseren van 3 slaapkamers of een andere indeling naar eigen keus.

Bijzonderheden:

- Vrijstaande woning
- Rustige ligging, tuin op het westen
- Inclusief garage/berging
- Op loopafstand van recreatiegebied, goed bereikbaar via uitvalswegen

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 275.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

Adres

Peperstraat 3
3212 LJ
SIMONSHAVEN


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1900
Inhoud: 488m3
Woonoppervlakte: 112m2
Kamers: 7
Slaapkamers: 6

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij