Boylestraat 51 - SCHIEDAM


Op de 1e verdieping gelegen 3-kamer hoekappartement met tuin en optie voor de nabijgelegen garage.

Begane grond: Afgesloten entree.

1e verdieping: Binnenkomst in de hal met bergkast en meterkast. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen in de voor- en zijgevel welke uitzicht bieden over het naastgelegen speelplein.
Het appartement heeft in totaal 2 slaapkamers.
De badkamer is voorzien van een douche en wastafel; verder een separaat toilet.
De keuken is voorzien van een modern keukenblok met gaskookplaat. Via het balkon bij de keuken bereikt u uw eigen tuin van meer dan 13 meter diep.

Onder de woning bevindt zich een dubbele berging met opstelplaats c.v.-ketel en geiser. De koper van het appartement heeft de mogelijkheid om de nabijgelegen garage te kopen voor € 35.000,-- k.k.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 200.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 200.000,- k.k.

Adres

Boylestraat 51
3112 XC
SCHIEDAM


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 1958
Inhoud: 250m3
Woonoppervlakte: 82m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar