Oldegaarde 748 - ROTTERDAM


Prima onderhouden, centraal en fraai gelegen tegenover het Zuiderpark, ligt in een appartementencomplex met lift een ruim 3-kamer appartement met inpandig balkon op het Zuiden en dubbele berging.
Het appartement heeft een prima ligging nabij winkels, metrostation en uitvalswegen.

Begane grond: Centrale hal met toegangsdeur, uitgevoerd met videophone installatie en toegang tot liftinstallatie en trappenhuis.
De berging van het appartement bevindt zich in de onderbouw.

5e verdieping: Entree/hal met laminaatvloer, grote bergruimte, toiletruimte en moderne badkamer met geheel betegelde wanden, douche met cabine, badmeubel, wasmachine-aansluiting, plaats elektrische boiler (huur) en plafond met inbouwverlichting.
Half-open keuken met schitterend uitzicht over Rotterdam en een L-vormige inbouwkeuken voorzien van koelkast, combi-oven, keramische kookplaat en afzuigkap.
Woonkamer met laminaatvloer, vaste kast en deur naar (afsluitbaar) inpandig balkon;
2 slaapkamers, beide met vaste kast en 1 met toegang naar (afsluitbaar) inpandig balkon.

Algemeen:

• Ruim 3-kamer appartement met loggia op het Zuiden;
• Verwarming middels blokverwarming;
• Appartementencomplex voorzien van liftinstallatie;
• Centrale ligging nabij winkels, openbaar vervoer en park;
• Bijdrage V.V.E. € 185,-- per maand;
• Moderne badkamer;
• Ideaal starters appartement.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 175.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 175.000,- k.k.

Adres

Oldegaarde 748
3086 AP
ROTTERDAM


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 1959
Inhoud: 180m3
Woonoppervlakte: 60m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar