Vestahof 43 - ROCKANJE


Op rustige locatie nabij strand, duinen en bos gelegen 2-kamer begane grond appartement met tuin en centrale fietsenberging.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast (groepenkast vernieuwd) en inpandige berging. Woonkamer en aangrenzende gesloten keuken met eenvoudig keukenblok, wasmachine-aansluiting en plaats HR combi-ketel (bouwjaar 2017).
Slaapkamer met deur naar gerenoveerde badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en geheel betegelde wanden.

Algemeen:
• Fraai 2-kamer begane grond appartement;
• Centrale fietsenberging;
• Projectnotaris;
• Zelfbewoningsplicht;
• Bijdrage VvE € 126,38 per maand;
• Bouwkundig inspectie rapport aanwezig.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 162.500,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht bij inschrijving
Vraagprijs: € 162.500,- k.k.

Adres

Vestahof 43
3235 AZ
ROCKANJE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 1980
Inhoud: 165m3
Woonoppervlakte: 54m2
Kamers: 2
Slaapkamers: 1

Ik sta voor u klaar

Taxateur

Bel mij Mail mij