Vestahof 29 - ROCKANJE


Vestahof 29 te Rockanje

In een rustige woonomgeving nabij strand, duinen en bos gelegen, keurig onderhouden 2-kamer begane grond appartement met achtertuin en fietsenstalling in de centrale berging.

Indeling:
Entree/hal met meterkast (groepenkast vernieuwd) en inpandige berging.
Woonkamer en aangrenzende gesloten keuken met eenvoudig keukenblok, plaats HR combiketel (Intergas HR 2017) en wasmachine-aansluiting.
Slaapkamer met toegang naar de tuin en de gerenoveerde badkamer met geheel betegelde wanden, douche, wastafel en toilet.
Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
• Rustig gelegen 2-kamer appartement;
• Centrale fietsenberging;
• Projectnotaris;
• Zelfbewoningsplicht;
• Bijdrage VvE € 131,81 per maand;
• Bouwkundig inspectie rapport aanwezig.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 170.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 170.000,- k.k.

Adres

Vestahof 29
3235 AZ
ROCKANJE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 1980
Inhoud: 165m3
Woonoppervlakte: 54m2
Kamers: 2
Slaapkamers: 1

Ik sta voor u klaar

Taxateur

Bel mij Mail mij