Orchislaan 11 - OOSTVOORNE


Op schitterende locatie verscholen in het groen en grenzend aan vijverpartij ligt deze bungalow met berging en gesitueerd op 859 m2 eigen grond.
De bungalow is ruim van opzet, beschikt over 4 slaapkamers, modern sanitair en een tuingerichte woonkamer met fraai uitzicht over waterpartij.

Begane grond:
Entree/hal met leisteenvloer en toegang tot centrale hal met houten vloerdelen; toiletruimte; CV-ruimte; meterkast en garderobe.
Royale woonkamer met openhaard; openslaande deuren naar de tuin en parketvloer. Keuken met plavuizenvloer en L-vormige opstelling voorzien van diverse apparatuur.
De bungalow beschikt over 4 slaapkamers en een badkamer met geheel betegelde wanden, dubbele wastafel, inloop douche en vrijhangend toilet.
De voormalige garage is in gebruik als berging en voorzien van openslaande deuren.

Algemeen:
• Schitterend gelegen bungalow met uitzicht over vijverpartij;
• Perceel oppervlakte 859 m2 eigen grond;
• Royale woonkamer met openhaard;
• 4 Slaapkamers;
• Modern sanitair;
• Tuin met veel vrijheid gelegen op het Zuid/Westen.


Aanvaarding: In overleg.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 697.500,- k.k.

Adres

Orchislaan 11
3233 VE
OOSTVOORNE


Woning

Woningsoort: bungalow
Bouwjaar: 1962
Inhoud: 415m3
Woonoppervlakte: 154m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Taxateur

Bel mij Mail mij