Hoflaan 18 - OOSTVOORNE


Prachtig!!! Zo kunnen wij dit fraaie en luxe appartement aan de Hoflaan in één woord omschrijven. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van het kleinschalige en luxe appartementencomplex “Buitenlust” wat ideaal is gelegen tegenover het Mildenburgbos, de Jacobaburcht en in de dorpskern. In de ondergelegen garage zijn er 2 parkeerplaatsen en een berging. Het huis heeft een eigen warmtepomp waarmee de temperatuur zowel zomers als ’s winters tot een aangename temperatuur ingeregeld kan worden door middel van koeling/verwarming en balansventilatie.

Via de centrale hal, afgesloten hal kunt u zowel via de lift als het trappenhuis met vide het appartement bereiken.

Zodra u de deur opent van de woning ervaart u direct het hoogwaardige afwerkingsniveau en de keurige wijze van bewoning en onderhoud. Via een glazen deur komt u vanuit de hal in de woonkamer, deze is royaal en omgeven door veel groen.
De open keuken is modern, luxe en voorzien van een composieten blad, quooker en inbouwapparatuur als een grote inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en heteluchtoven.

Mooi detail is dat het balkon/de loggia volledig afsluitbaar is waardoor u al in het vroege voorjaar heerlijk beschut ‘buiten’ kunt zijn. Deze is op voornamelijk het westen gesitueerd waardoor u tot laat in de avond van de zon kunt genieten. Ook kunt u heerlijk genieten in de gemeenschappelijke tuin, welke altijd keurig onderhouden wordt. Er is tevens een foto toegevoegd waarbij u de mogelijkheid ziet om de ramen te laten vervallen waardoor er meer een buitenruimte wordt gerealiseerd.

Vanuit de hal, alwaar tevens de toegang is tot de moderne toiletruimte en stookruimte, kunt u de 2 slaapkamers bereiken. De ouderslaapkamer is voorzien van een grote vaste kastenwand en heeft een aangrenzende modern badkamer welke is ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel en zwevend toilet. De 2e slaapkamer heeft een grote vaste kastenwand. Ook is er een 2e badkamer welke net als de ander badkamer strak is afgewerkt met fijne kwarts in 2 lagen, een inloopdouche en wastafelmeubel.

Vrijwel het gehele appartement is voorzien van een mooie hoogwaardige afgewerkte gietvloer met vloerverwarming.

Bijzonderheden:
• Gemeenschappelijke tuin;
• Bouwjaar 2013;
• Volledig geïsoleerd;
• Veiligheidssloten;
• Warmtepomp;
• Vloerverwarming
• Luchtverversingsinstallatie;
• 2 badkamers;
• 2 parkeerplaatsen;
• Moderne binnendeuren;
• Wanden afgewerkt met glasvezel behang;
• Actieve en ‘gezonde’ VvE met een bijdrage van € 278,78 per maand.

Collegiaal in verkoop met WM Makelaardij


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 739.000,- k.k.

Adres

Hoflaan 18
3233 AN
OOSTVOORNE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 2013
Inhoud: 483m3
Woonoppervlakte: 151m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Taxateur

Bel mij Mail mij