Chloralaan 17 - OOSTVOORNE


Op schitterende locatie aan lommerrijk laantje gelegen royale bungalow met 4 slaapkamers, ruime tuin gerichte woonkamer, Bulthaup inbouwkeuken en complete badkamer. De bungalow is gelegen op fraai perceel eigen grond in het groen met optimale vrijheid.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast (groepenkast vernieuwd) en toiletruimte met mozaïek betegeling.
Royale woonkamer met schuifpui, openhaard en zicht over de tuin. Open keuken met toegang tot de kelder en L-vormige Bulthaup inbouwkeuken met hardstenenblad en apparatuur.
Hoofdslaapkamer met schuifkastenwand en toegang tot CV-ruimte met HR combi-ketel (bouwjaar 2016) en aansluiting wasmachine. Daarnaast beschikt de bungalow over nog 3 ruime slaapkamers met aangrenzende badkamer met hardstenen vloer, mozaïek betegeling, inloopdouche, ligbad, bidet, vrijhangend toilet, dubbele wastafel en handdoeken radiator.

Algemeen:
• Schitterend gelegen bungalow op fraaie locatie in Oostvoorne;
• Royaal perceel eigen grond (1028 m2);
• Gehele bungalow voorzien van eikenvloer;
• Grote leefruimte met uitzicht op tuin;
• Woning dient in- en uitwendig geschilderd te worden inclusief sauswerk;
• Wonen in het groen met alle voorzieningen in de directe omgeving.

Aanvaarding: In overleg.
Koopsom: € 815.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Beschikbaar
Koopsom: € 815.000,- k.k.

Adres

Chloralaan 17
3233 VB
OOSTVOORNE


Woning

Woningsoort: bungalow
Bouwjaar: 1964
Inhoud: 717m3
Woonoppervlakte: 189m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Taxateur

Bel mij Mail mij