Markt - NOOTDORP


BELEGGERS OPGELET!

Vijf motorparkeerplaatsen in verhuurde staat. Voorzien van NVM-modelhuurovereenkomsten met een vaste looptijd van 12 maanden en daarna onbepaalde tijd. Met een betaaltermijn van 12 maanden vooruit ben je gegarandeerd van je eerste inkomsten. Indexeren van de huur is mogelijk per 1 juli 2021. Huurders hebben getekend: modelovereenkomst, sleutelverklaring (met borg), foto’s van het gehuurde, splitsingstekening, legitimatiebewijs, huishoudelijk regelement VvE en gebruikersverklaring VvE.

De parkeerplaatsen zijn gelegen in het Mercatogebouw aan de Markt in Nootdorp. De parkeergarage is gelegen op niveau -1 onder het wooncomplex en is enkel toegankelijk voor eigenaren. Het gebouw is goed gelegen nabij diverse uitvalswegen. De parkeergarage is 24/7 bereikbaar. De speedgate werkt middels een sleutelcontrolesysteem waardoor de garage veilig is afgesloten.

De koopsom bedraagt € 40.000,- k.k. voor vijf motorparkeerplaatsen in verhuurde staat. Na ondertekening van de koopovereenkomst dient de kopende partij een waarborgsom te storten ter grootte van 20% van de koopsom. De VvE is zeer actief waarvoor een bedrag van €3,16 per parkeerplaats per maand wordt betaald. Het breukdeel in de VvE is 2/3051. De leveringsakte wordt gepasseerd bij JUST Notarissen in Zoetermeer.

Er is nog één motorparkeerplaats beschikbaar voor verkoop aan een particulier voor eigen gebruik. Deze parkeerplaats wordt verkocht vrij van huur en gebruik. De koopsom bedraagt € 8.000,- k.k..

Op zoek naar een eigen motorstalling of interessante belegging met goed rendement dat weinig tijd en moeite kost? Neem dan contact op voor een bezichtiging.

Omgeving:
Nootdorp en Ypenburg zijn gelegen tussen de A13, A4 en A12. In het verstedelijkt gebied wonen circa 50.000 mensen, waarvan 9 procent beschikt over een motorrijbewijs. Daarnaast telt de provincie Zuid-Holland de meeste motorrijders in heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat het een interessant beleggingsproduct kan zijn voor de particuliere belegger. Mede doordat het aantal mensen met een motorrijbewijs en de verkoop van nieuwe motoren elk jaar stijgt (bron: CBS).

De parkeergarage is gunstig gelegen in het centrum van Nootdorp, tegenover de Parade. Winkelcentrum Parade heeft de dorpse gezelligheid en stadse allure. Parade is een compleet en nieuw winkelcentrum met ruim 60 winkels, zoals; Action, Albert Heijn, Bruna, Blokker, Domino’s, Gall & Gall, Hema, Intertoys, Jumbo, Kruitvat, Lidl, New York Pizza en vele andere winkels (bron: parade-nootdorp.nl).

De parkeergarage is goed omsloten met uitvalswegen en openbaar vervoer.
De oprit naar de A13, A4 en A12 zijn op enkele autominuten afstand en tramlijn 15 stopt naast de ingang van de parkeergarage. Treinstation Den Haag Ypenburg en metrostation Nootdorp zijn op loopafstand.

In het Hart van Nootdorp, rondom de Koningin Julianastraat, worden een aantal locaties herontwikkeld. De locaties die worden herontwikkeld is de sporthal Jan Janssenhal, het Kindcentrum Regenboog, de voormalige brandweerkazerne en de Klauterbeer. Er wordt een nieuw integraal kindcentrum (kinderopvang, onderwijs, buitenschoolse opvang) gebouwd. Evenals een nieuwe multifunctionele sporthal en nieuwbouwwoningen (bron: hartvannootdorp.nl).

Kenmerken

Status: Beschikbaar
Vraagprijs: € 40.000,- k.k.

Adres

Markt 0ong
2631 ED
NOOTDORP


Woning

Woningsoort:

Ik sta voor u klaar