Louise de Colignylaan 7 - KATWIJK


Te koop: twee motorparkeerplaatsen gelegen in de parkeergarage aan de Louise de Colignylaan 7 t/m 59 te Katwijk. Per parkeerplaats is ruimte genoeg voor twee motorfietsen. De parkeerplaats is gelegen op niveau -1 in de parkeergarage onder het wooncomplex en is enkel toegankelijk voor eigenaren van de parkeerplaatsen. Het gebouw is ideaal gelegen nabij diverse uitvalswegen. Buiten het complex kun je gratis parkeren. Je parkeert je auto, pakt je motor en rijdt direct weg via de naastgelegen N206. De parkeergarage beschikt ook over een fietsenstalling.

De parkeergarage is 24/7 bereikbaar. De speedgate werkt middels een sleutelcontrolesysteem waardoor de garage veilig is afgesloten. Bij de parkeerplaats wordt een ABUS WBA 100 grondanker meegeleverd. Deze is te bevestigen op de parkeerplaats na akkoord van de VvE.

De vraagprijs bedraagt € 7.500,- k.k. per motorparkeerplaats. Na ondertekening van de koopovereenkomst dient de kopende partij een waarborgsom te storten ter grootte van 20% van de koopsom. De VvE is actief waarvoor een bedrag van € 13,65 per maand wordt betaald. Het breukdeel in de VvE is 12/1.694. Notariskeuze voorbehouden aan koper.

Bij verkoop wordt de motorparkeerplaats verkocht vrij van huur en gebruik. De motorparkeerplaatsen zijn de enige twee in de parkeergarage en voor zover bekend in heel Katwijk.

Omgeving:
Katwijk is een kustplaats in het noordwesten van de provincie Zuid-Holland. De Gemeente Katwijk is de grootste gemeente in de Duin- en Bollenstreek. Deze streek is zeer populair onder motorrijders. De provincie Zuid-Holland telt de meeste motorrijders van Nederland, waardoor het een aantrekkelijk beleggingsproduct kan zijn voor particulier beleggers. Mede doordat het aantal mensen met een motorrijbewijs en de verkoop van nieuwe motoren elk jaar stijgt.
Door de enorme toegenomen drukte wordt gewerkt aan een nog betere bereikbaarheid voor het gebied. Meer informatie vindt u op de projectwebsite van de RijnlandRoute.

Kenmerken

Status: Beschikbaar
Vraagprijs: € 7.500,- k.k.

Adres

Louise de Colignylaan 7
2224 VT
KATWIJK


Woning

Woningsoort:

Ik sta voor u klaar