Louise de Colignylaan 7 - KATWIJK


Te koop: twee verhuurde motorparkeerplaatsen gelegen in een beveiligde parkeergarage aan de Louise de Colignylaan 7 t/m 59 in Katwijk. Per parkeerplaats is voldoende ruimte voor het stallen van twee motoren. De parkeergarage is gelegen op niveau -1 onder het wooncomplex en is enkel toegankelijk voor eigenaren. Het gebouw is goed gelegen nabij diverse uitvalswegen. Buiten het complex is het gratis parkeren. Je parkeert je auto, pakt je motor en rijdt direct weg via de naastgelegen N206. In de parkeergarage is een fietsenstalling aanwezig.

De parkeergarage is 24/7 bereikbaar. De speedgate werkt middels een sleutelcontrolesysteem waardoor de garage veilig is afgesloten. Het is mogelijk om een grondanker te bevestigen. Bij de parkeerplaats wordt een ABUS WBA 100 grondanker meegeleverd. Deze is te bevestigen op de parkeerplaatsen na akkoord van de VvE.

De vraagprijs bedraagt € 15.000,- k.k. voor beide verhuurde parkeerplaatsen. Na ondertekening van de koopovereenkomst dient de kopende partij een waarborgsom te storten ter grootte van 20% van de koopsom. De VvE is actief waarvoor een bedrag van € 13,65 per maand wordt betaald. Het breukdeel in de VvE is 12/1.694.

Bij verkoop worden de parkeerplaatsen geleverd inclusief twee NVM-huurovereenkomsten. De huurders wonen in de naastgelegen nieuwbouwwijk en huren voor langere periode. De motorparkeerplaatsen zijn de enige twee in de parkeergarage en zover bekend in heel Katwijk.

Omgeving:
Katwijk is een kustplaats en gemeente in het noordwesten van de provincie Zuid-Holland. Het verstedelijkte dorp is de grootste gemeente van de Duin- en Bollenstreek. De Duin- en Bollenstreek is een zeer populair gebied onder motorrijders. De provincie Zuid-Holland telt de meeste motorrijders van heel Nederland, waardoor het een aantrekkelijk beleggingsproduct kan zijn voor particulier beleggers. Mede doordat het aantal mensen met een motorrijbewijs en de verkoop van nieuwe motoren elk jaar stijgt (bron: CBS).

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 7.500,- k.k.

Adres

Louise de Colignylaan 7
2224 VT
KATWIJK


Woning

Woningsoort:

Ik sta voor u klaar