Toscalaan 746 - HOOGVLIET ROTTERDAM


Toscalaan 746 te Hoogvliet.

Onderhoudsvrije hoekwoning op een groot perceel van 182 m² eigen grond.
Voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas, nette keuken en badkamer, verder is de dakbedekking in december 2020 vervangen.

De achtertuin grenst aan een plantsoen en is gelegen op het zonnige zuiden.

Begane grond:
Hal; toegang tot wasruimte met CV, meterkast en toilet; woonkamer met grote raampartijen, open keuken aan de voorzijde voorzien van inbouwapparatuur als vaatwasser, koelkast, 5-pits kookplaat en afzuigkap.

1e Verdieping:
Aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer over de gehele breedte van de woning. Verder nog 2 slaapkamers aan de achterzijde. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, losse douchecabine en wastafelmeubel.

De voor- zij en achtertuin zijn grotendeels onderhoudsvrij, vanwege de gunstige ligging heeft u de hele dag de zon in uw tuin.

Bijzonderheden:
- 182 m² eigen grond
- Kunststof kozijnen en dubbel glas
- Dakbedekking in 2020 vernieuwd
- Voor- zij en achtertuin
- Nette woning

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 225.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Adres

Toscalaan 746
3194 BS
HOOGVLIET ROTTERDAM


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1961
Inhoud: 230m3
Woonoppervlakte: 72m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij