Oosterbakenpad 238 - HOOGVLIET ROTTERDAM


Schitterende woondroom op de 28e etage!
Hoogwaardig afgewerkt appartement met luxe keuken voorzien van kookeiland; fraaie badkamer met ligbad en inloopdouche.
De grote schuifpui zorgt samen met de ramen in de zijgevel voor een overvloed aan daglicht én een schitterend uitzicht naar de havens, het centrum van Rotterdam én het groene polderlandschap.

Het appartement heeft een eigen parkeerplaats en ligt vlakbij een winkelcentrum en uitvalswegen. Met de metro staat u binnen 25 minuten midden in het centrum van Rotterdam.
Woorden schieten tekort, kijk daarom de spectaculaire woningvideo met drone-opnames en maak daarna een afspraak voor bezichtiging!

Bijdrage vereniging van eigenaren € 208,82 per maand.

Aanvaarding: In overleg, kan eventueel snel.
Vraagprijs: € 475.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Beschikbaar
Vraagprijs: € 475.000,- k.k.

Adres

Oosterbakenpad 238
3192 XV
HOOGVLIET ROTTERDAM


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 2007
Inhoud: 399m3
Woonoppervlakte: 125m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij