Oosterbakenpad 238 - HOOGVLIET ROTTERDAM


Wat een fantastisch appartement en wat en fantastisch uitzicht!
Je waant je een koning wanneer je vanaf de 28e verdieping van het schitterende uitzicht geniet!
Dat het goed vertoeven is in deze woondroom komt niet alleen door het magnifieke uitzicht; de luxe keuken met kookeiland, granieten blad en diverse inbouwapparatuur draagt hier zeker ook aan bij.
Verder heeft de woonkamer veel daglicht inval door de grote schuifpui in de achtergevel en de diverse raampartijen in de zijgevel.
De fraaie badkamer met ligbad en de inloopdouche met stortdouche maken de beleving compleet.
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een eigen parkeerplaats, berging en ligt het op loopafstand van de winkels en nabij uitvalswegen.

Woorden schieten tekort, kijk daarom vooral de spectaculaire woningvideo en maak daarna een afspraak voor bezichtiging.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 350.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 350.000,- k.k.

Adres

Oosterbakenpad 238
3192 XV
HOOGVLIET ROTTERDAM


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 2007
Inhoud: 399m3
Woonoppervlakte: 125m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij