Nieuw Engeland 28 - HOOGVLIET ROTTERDAM


Hoekwoning met garage én nokverhoging.
Gelegen op 179 m2 eigen grond, de badkamer is in 2020 vernieuwd.
De voormalige houten vloer op de begane grond is ter plaatse van de woonkamer vervangen voor een geïsoleerde betonvloer.

Begane grond: Hal met trapopgang, binnenkomst in ruime doorzon woonkamer met erker aan de voorzijde; de open keuken is voorzien van een hoekvormige keukenopstelling.

1e Verdieping: Overloop; slaapkamer over de gehele breedte van de woning aan de voorzijde; 2e slaapkamer aan de achterzijde. De in 2020 geplaatste badkamer is voorzien van een stortdouche en wastafelmeubel.

2e Verdieping: Via vaste trap bereikbare woonetage waarvan de nok verhoogd is. Door de nokverhoging is een zeer ruime 3e slaapkamer ontstaan.

De onderhoudsvrije achtertuin is bestraat en voorzien van een ruime garage met elektrische kanteldeur.

Bijzonderheden:
- Nokverhoging
- Garage
- Nieuwe betonnen vloer ter plaats van de woonkamer op de begane grond
- Nieuwe badkamer
- Eigen grond

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 265.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 265.000,- k.k.

Adres

Nieuw Engeland 28
3193 LP
HOOGVLIET ROTTERDAM


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1938
Inhoud: 390m3
Woonoppervlakte: 100m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij