Steenhoeck 37 - HEENVLIET


Fraaie ruime woning met uitzicht op het groen, voorzien van een splinternieuwe keuken (2019) en rustige ligging in het dorpje Heenvliet.

Begane grond: Binnenkomst in hal met meterkast (2019) en toilet; speelse Z-woonkamer met grote raampartijen in de voor- en achtergevel. De in 2019 geplaatste open keuken is voorzien van hoogglans deurtjes met donker werkblad en nieuwe apparatuur als oven, magnetron, dubbele spoelbak, vaatwasser, koelkast, vriezer en afzuigkap. De onderhoudsarme achtertuin is voorzien van tegelwerk, een stenen berging en een extra houten berging.

1e Verdieping: Overloop met 3 slaapkamers waarvan de 2 slaapkamers aan de voorzijde toegang geven tot het balkon. De badkamer in lichte kleurstelling is voorzien van douche, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e Verdieping: Overloop met CV en opstelplaats wasmachine en droger; 4e slaapkamer welke is vergroot d.m.v. een aluminium dakkapel. Voldoende bergruimte aan twee kanten onder het schuine dak en op het dak van de voorzolder.

Bijzonderheden:

- Rustige ligging
- Splinternieuwe keuken
- 4 ruime slaapkamers
- prima uitvalsbasis voor Maasvlakte en de Europoort

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 250.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 250.000,- k.k.

Adres

Steenhoeck 37
3218 XP
HEENVLIET


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1972
Inhoud: 350m3
Woonoppervlakte: 125m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij