Klaproosstraat 9 - HEENVLIET


Betaalbare kluswoning, gelegen aan een rustig voetpad met tuin op het zonnige zuid/westen.

Begane grond: Keuken aan de voorzijde, trapopgang en toilet; woonkamer met uitbouw aan de achterzijde en veel lichtinval door de grote ramen op het zuid/westen.

1e Verdieping: Overloop met vaste kast; slaapkamer over de gehele breedte aan de voorzijde; 2 slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van douchte en wastafel.

Bijzonderheden:

- Pand dient gerenoveerd te worden
- Betaalbaar klusobject
- Tuin op het zuid/westen
- Grond volledig eigendom
- Aparte berging aan de zijkant van de woning.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 150.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 150.000,- k.k.

Adres

Klaproosstraat 9
3218 AJ
HEENVLIET


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1958
Inhoud: 185m3
Woonoppervlakte: 66m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij