Sportlaan 4 - GEERVLIET


Wat een schitterende ligging!
Vrij uitzicht voor, vrij uitzicht achter; heerlijk vrijstaand wonen in de Geervlietse polders! Deze fraai gelegen vrijstaande woning ligt op een perceel van 439 m2. eigen grond en is voorzien van parkeerplaatsen en een vrijstaande garage. Op het dak liggen 10 zonnepanelen.

Begane grond: Binnenkomst in hal met garderobe en toiletruimte. De woonkamer met visgraat parketvloer heeft veel lichtinval door de diverse raampartijen in de buitengevels. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime eetkeuken met diverse apparatuur en ruimte voor de eettafel.

1e verdieping: Overloop met bergvliering; totaal 4 slaapkamers waarvan er 2 zijn vergroot door middel van een dakkapel. De 2 andere slaapkamers bevinden zich in beide kopgevels aan voor- en achterzijde. Ook de badkamer is vergroot door middel van een derde dakkapel en is voorzien van een bad met douche, toilet en wastafelmeubel.

Zowel aan de voor- als achterzijde heeft u vrij uitzicht over het polderlandschap.
De achtertuin ligt op het zonnige zuidwesten, verder is de achtertuin voorzien van een stenen garage.

Bijzonderheden:
- Fraaie ligging
- Vergroot door middel van 3 dakkapellen en uitbouw met verdieping
- Parkeerplaats op eigen grond én garage
- Op enkele minuten van de uitvalswegen

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 375.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Onder bod
Vraagprijs: € 375.000,- k.k.

Adres

Sportlaan 4
3211 BE
GEERVLIET


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1946
Inhoud: 310m3
Woonoppervlakte: 115m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij