Molenstraat 1b - GEERVLIET


Bouwkavel Molenstraat 1 B Geervliet.
Op een mooie groene plek in het centrum van het pittoreske Geervliet bieden wij namens onze opdrachtgever een ruime bouwkavel aan, met een onder architectuur ontworpen te bouwen vrijstaande woning.

De woning:
Het betreft hier een levensloopbestendige woning met loft uitstraling. Een vide in de woonkamer en keuken, een droomwoning voor iedereen die anders wil wonen! Indicatie bouwsom casco woning € 200.000,--

Toch liever met je gezin deze woning betrekken? Dat is mogelijk: de vides kunt u laten vervallen. Dan realiseert u maar liefst 3 slaapkamers op de eerste verdieping.

Naast de woning kan een losse garage worden gerealiseerd met veranda. Deze garage is tevens geschikt als buitenverblijf voor je gasten. De afmeting exclusief veranda is 27 m2.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De vergunning voor de bouw van deze woning is reeds afgegeven. U kunt hierdoor direct aan de slag.
Zo zijn er rapporten van het grond, milieu en archeologisch onderzoek.
Volgend jaar woont u dan op deze mooie groene plek, 20 autominuten van hartje Rotterdam.

De kavel is bereikbaar via een oprijlaantje en wordt afgesloten door een elektrisch bedienbaar smeedijzeren hek. Het te realiseren bouwplan past uitstekend in de omgeving en de geschatte bouwsom voor de casco woning is € 200.000,-- incl. BTW. U kunt zelf een aannemer selecteren.

Er is een vergunning voor een los te bouwen garage – annex buitenverblijf. De woning is omgeven door vele terrassen met veranda’s en een buiten open haard. Waardoor het binnen en buiten goed vertoeven is. Uniek aan deze woning is de loft uitstraling in de keuken én de woonkamer.
Er is in het ontwerp van de architect rekening gehouden met twee vides.
Deze woning is geschikt voor gezinnen én kan ook levensloopbestendig worden gerealiseerd.
In het te realiseren bouwplan is rekening gehouden met maar liefst twee badkamers, waarvan één met slaapkamer en-suite op de begane grond. Op eerste verdieping kunt u 3 slaapkamers en een badkamer realiseren.

Uiteraard bouwt u gasloos, door de bezonning van de woning: volledig Zuid is het mogelijk om voldoende PV panelen te plaatsen, dit kan op de woning maar ook op de wal welke is aangebracht bij de woning.
De contouren van de tuin, zijn al zorgvuldig aangebracht. Door de ruime kavel, heeft u de mogelijkheid om de hele dag optimaal van buiten te kunnen genieten.

Vraagprijs kavel: € 350.000,-- k.k.
Afmeting 1250 m2 exclusief oprijlaan
Gebruiksoppervlakte 143 m2
Oplevering: per direct

Indien u een prospectus wenst te ontvangen, reageer dan via ons kantoor.

Kenmerken

Status: Beschikbaar
Vraagprijs: € 350.000,- k.k.

Adres

Molenstraat 1b
3211 AW
GEERVLIET


Woning

Woningsoort:

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij