Karperveen 552 - SPIJKENISSE


Schitterend gelegen aan de rand van het park!
Onderhoudsvrije woning met kunststof kozijnen, dubbel glas, kunststof gevelbekleding en geïntrigeerde rolluiken.
De woning is vergroot door een dakkapel, de tuin is vergroot door het kopen van een extra perceel grond.
Aan een rustig voetpad in een kindvriendelijke omgeving treft u deze woning op loopafstand van het park, winkelcentrum, diverse basisscholen, speeltuintjes en pleintjes.

Begane grond: Hal met meterkast en toilet; de woonkamer is voorzien van grote raampartijen met dubbele deuren in de achtergevel welke voor veel daglichtinval zorgen. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur als oven, combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en close-in boiler.
Zowel de keuken als de woonkamer zijn voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming (hoofdverwarming).

1e Verdieping: Ruime slaapkamer over de gehele breedte van de woning aan de voorzijde. Tevens met toegang tot het op het Westen gelegen dakterras. Aan de achterzijde (parkzijde) bevinden zich nog 2 slaapkamers, alle slaapkamers zijn voorzien van geïntrigeerde rolluiken.
De vergrootte badkamer is voorzien van inloopdouche met stortdouche en jetstreams, verder uitgevoerd met 2e toilet en wastafelmeubel.

2e Verdieping: Opstelplaats Cv-ketel, totaal 2 slaapkamers waarvan 1 is vergroot door middel van een kunststof dakkapel.

De onderhoudsarme achtertuin grenst aan het park en is voorzien van een volledig geïsoleerd tuinhuis met veranda.

Algemeen:
- Onderhoudsvrije woning, kunststof kozijnen + gevelbekleding
- Dak in 2017 vervangen
- Heerlijke ligging
- 2 percelen grond totaal 179 m2.
- Dakterras
- Vergroot door middel van dakkapel.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 275.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

Adres

Karperveen 552
3205 HK
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1978
Inhoud: 380m3
Woonoppervlakte: 120m2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5

Wij staan voor u klaar

Ike Kocken

Verkoopmakelaar

Bel mij Mail mij