Bernissedijk 26 - ZWARTEWAAL


Op één van de markantste punten van het gezellige dorpje Zwartewaal staat deze volledig in 2006 gerestaureerde half vrijstaande woning met uitzicht over de haven.
De woning is vanuit de basis totaal vernieuwd met oog op details hierbij moet speciaal gelet worden op het meer dan 100 jaar oude balken plafond, antieke tegelvoer, de schouw en kap constructie.

Begane grond:
Entree/hal met authentieke tegelvloer en meterkast met 6 groepen + aardlekschakelaar.
Sfeervolle woonkamer met origineel balken plafond, schouw en trapkast met toegangsdeur tot souterrain. Open keuken met uitzicht over de haven en voorzien van modern keukenblok uitgevoerd met granieten werkblad.
Gang met toegang tot de badkamer voorzien van geheel betegelde wanden, toilet, wastafel en douche.
Aangrenzende berging met HR combiketel, verwarming en wasmachine aansluiting.

1e verdieping:
Via een fraaie Iroko houten bordestrap wordt de overloop van de 1e verdieping bereikt. Op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamer waarvan 1 met wastafel en dakterras.

Algemeen:
• Volledig herbouwd half vrijstaande woonhuis aan de haven van Zwartewaal.
• Renovatie in 2006 plaats gevonden.
• Gerestaureerd met oog voor details en onder toezicht van Monumentenzorg.
• Uniek pand op schitterende locatie.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 215.000,- k.k.

Adres

Bernissedijk 26
3238 BM
ZWARTEWAAL


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 2006
Inhoud: 250m3
Woonoppervlakte: 70m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Wij staan voor u klaar

Frans den Broeder

Verkoopmakelaar

Bel mij Mail mij