Theemsweg 83 - Spijkenisse


Theemsweg 83 te Spijkenisse.

Representatieve kantoorruimte van circa 120 m2. Op de 1e verdieping met eigen toegang voorzien van videofoon op de begane grond.
Gelegen nabij metrostation en Spijkenisse centrum op kleinschalig bedrijventerrein, parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Begane grond: Afgesloten entree met videofoon. Binnenkomst in hal met meterkast, alarminstallatie en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Toiletruimte; afgesloten entree naar de kantoorruimte voorzien van systeemplafonds met verlichting, daglichttoetreding door middel van raampartijen, verwarming door middel van combiketel en een laminaatvloer. Naast de centrale ruimte is er nog een aparte vergader-/kantoorruimte, 2 opslag-/serverruimtes en een pantry.

Bijzonderheden:
- 120 m2. Representatieve kantoorruimte
- Ligging nabij metro en winkelcentrum
- Videofoon en alarminstallatie
- Voorschot gas- en elektra € 150,-- per maand
- Servicekosten € 45,-- per maand

Aanvaarding: In overleg.
Huurprijs: € 950,-- per maand exclusief BTW.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: verhuurd
Per maand: € 950,- p.m.

Adres

Theemsweg 83
3201 LT
Spijkenisse


Woning

Woningsoort:

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij