Oberonweg 18-20 - Spijkenisse


Oberonweg 18–20 te Spijkenisse

Op uitstekende locatie langs doorgaande weg gelegen, volledig gerenoveerde representatieve winkelruimte (circa 192 m2) met voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.
De winkelruimte is goed bereikbaar en centraal gelegen nabij winkelcentrum “Akkerhof” en metrostation.

Recent is het object voorzien van:
- Nieuwe toiletgroep;
- Keukenblok met close-in boiler;
- Volledig HR beglazing;
- Vloer geëgaliseerd;
- Schilderwerk buitenzijde (wordt uitgevoerd)

Het pand wordt verwarmd door middel van een combiketel met heater.

Huurprijs: € 1.500,-- per maand

Huurtermijn
In overleg

Huurbetaling
Bij vooruitbetaling per maand te voldoen

Huurprijsherziening
Jaarlijks per 01 juli, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS)

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste huur.

Zekerheidsstelling
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom aan verhuurder te voldoen ter grootte van drie bruto maandverplichtingen, d.w.z. 3 maanden huur te vermeerderen met de BTW.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: beschikbaar
Per maand: € 1.500,- p.m.

Adres

Oberonweg 18-20
3208 PE
Spijkenisse


Woning

Woningsoort:

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij