Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar haalt het maximale uit de onderhandeling voor u

Nog altijd zijn er veel woningzoekenden die zonder hulp op pad gaan. ‘Zo moeilijk kan het niet zijn en dan sparen we mooi die courtage uit’. Bij de onderhandelingen over de vraagprijs wordt het enthousiasme al wat minder. En is het wel het huis van je dromen? Ook als de eerste ‘verliefdheid’ voorbij is? 

Het is om meerdere redenen raadzaam om Klip & van Wijk als aankoopbemiddelaar in te schakelen:

  • Wij kijken of de vraagprijs reëel en passend is bij de huidige markt.
  • Wij halen voor u het maximale uit de onderhandeling.
  • Wij letten op zaken waar u niet aan denkt, zowel bouwkundig als juridisch. Bij twijfel kan een bouwkundig rapport uitkomst bieden.
  • Wij kijken de koopakte na en nemen deze met u door voor ondertekening.
  • Wij maken samen met u de laatste inspectieronde voor het tekenen bij de notaris.
  • Ook na het notarieel transport staan wij u bij als er problemen zijn.


Courtage is snel terugverdiend

Een goede aankoopmakelaar is zijn geld dubbel en dwars waard. Bij het kopen van een nieuwe woning zijn het namelijk vaak de nadelen die over het hoofd worden gezien. En juist die kunnen je duur komen te staan. Bijvoorbeeld omdat er verborgen gebreken zijn of achterstallig onderhoud. Of omdat de indeling en uitbreidingsmogelijkheden beperkt zijn en/of het toch meer (lees: duur) kluswerk betekent. Een extra ‘waarschuwing’ is hier op zijn plaats: een makelaar van Klip & van Wijk kan u een woning dus ook op objectieve gronden afraden. Ook als u er helemaal weg van bent.

Wilt u meer weten wat wij als aankoopmakelaar in de regio Voorne-Putten voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wij staan voor u klaar

Frans den Broeder

Makelaar

Bel mij Mail mij

Ike Kocken

Makelaar

Bel mij Mail mij

Klip & Van Wijk. Uw NVM Makelaar op Voorne-Putten

Staat u op het punt om uw huis te verkopen of zoekt u iemand die een passend huis voor u vindt? Dan is het tijd om een ervaren NVM makelaar in te schakelen.

Neem contact op