Zoek een woning

Uitgebreid zoeken >

Over ons

Makelaarskantoor met ruim 25 jaar ervaring in de regio Voorne-Putten

Klip & Van Wijk

Ruim 25 jaar werkt Klip + van Wijk makelaars met veel plezier in de regio Voorne-Putten. Alle  medewerkers wonen er ook. We kennen de locatie dus als geen ander. En die kennis zetten we graag voor u in. 

Klip + van Wijk makelaars staat voor…deskundigheid, service en kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij de NVM. Dus kunt u deskundigheid, service en kwaliteit van ons verwachten. Dat is de basis. Een laagdrempelige, persoonlijke, integere benadering maakt ons tot wie we zijn. 

Bij onze kantoren in Spijkenisse en Rockanje bent u welkom

De deur bij Klip + van Wijk Makelaars staat daarom altijd open. Letterlijk en figuurlijk. Loop even bij ons binnen. Bellen mag natuurlijk ook. De lijnen binnen onze kantoren zijn kort, waardoor u altijd snel antwoord heeft op uw vraag. Ook als uw contactpersoon er even niet is.  

Aankoop, verkoop, taxatie en bedrijfsmakelaardij…wij doen het allemaal

Wij durven ons dé makelaar van Voorne-Putten te noemen op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie. Bekijk het aanbod en ontdek meer over wat wij voor u kunnen betekenen bij de aankoop of verkoop van uw huis. Heeft u interesse in een bedrijfspand of wilt u uw bedrijfspand verkopen? Ook dan staan wij u graag bij. 


helene
Hélène Witte

  ike
Ike Kocken
  olga
Olga Otterspeer
frans
Frans den Broeder
  patricia
Patricia Verweij
  KvW_Radna_03__2_
Radna Klink

Bedrijfsmakelaardij

Verkoop en verhuur van uw bedrijfsmatig onroerend goed gebeuren op dezelfde manier als u uw klanten helpt: professioneel, integer en met verstand van zaken.

Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van bedrijfsonroerend goed, nodigen wij u gaarne uit om ­contact­ met ons op te nemen voor een nadere toelichting. U zult z.s.m. van ons horen.